Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Кои се патриоти, а кои се предавници?


Гостин: асс. д-р Петар Вукиќевиќ, спец. кардиохирург 


Реформи во тајните полиции, домашни и странски разузнавачи учесници во собранискиот пуч, контрара...


Гостин: Мими Силјановска Главиновска, нумеролог аналитичар


Гостин: проф. д-р Ирина Бабамова, раководител на катедрата на романски јазици и книжевност


Администрацијата полна со роднини на поранешни и актуелни функционери. Имаат ли капацитет по...


Гости: Вера Крстиќ - Народен музеј во Белград

Крсто Чукалев - Националниот археолошки инс...