Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Последен ден од претседателската кампања - ќе се постигне ли цензус в недел...


Гости: Сања Кондарко, проект менаџер на Саемот на книгата и Ласло Иштстан Дукс, амбасадор  н...


Гостин: прим. д-р Мери Александрова-спец. оториноларинголог


Земјава одбројува до вториот круг од претседателските избори, финиш на кампањата – двајца к...


Како се наближува гласањето за претседател на државата, така расте неизвеноста. Ќе се обезбедни л...


Гостин: д-р Пандели Божиков - раководител на служба за вакцинација на деца


Гостин: Катрин Фринсфелд - Аташе за култура во германската амбасада