Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Свадби, забави, групирања... во екот на пандемијата се најавуваат истраги и...


Гостин: проф. д-р Кнегиња Рихтер Соколовска - спец. психијатар


Кој ќе ја состави новата Влада СДСМ или ВМРО-ДПМНЕ? Кој ќе биде премиер Заев, Мицкоски, Зибери? А...


Гостин: Весна Поповска и Башким Селмани


Гости: Столе Наумов, Владимир Божиновски и Газменд Ајдини


Гостин: д-р Атина Панговска - спец. физијатар