Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Отворено студио - 22.7.2020


Гостин: м-р фарм. Билјана Божиновска - менаџер на аптеките ДНА АННИ ФАРМ во Капитол и н.Хром во С...


Гостин: д-р Валентина Крстеска - раководител на „Липо диет центар“ - Скопје


Гости: Лирим Дулови, Љупчо Зиков и Благој Бочварски


Во најновото издание на Патот до успехот. се среќаваме во Градскиот парк. Имаме средба со докторо...