Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Нахрани 10.000


Завршени политички процеси, што понатаму? Промена на менталитет на политички владеење? Нај...

Гостин: д-р Валентина Крстеска, менаџер на Липо Диет центар Скопје


Гости: Борис Светиев, член на Организациски тим на натпреварот 

Викица Костоска Пене...


Пендаровски се сретна со европратеникот Жбиогар и најави реформи во Агенцијата за разунавање. На ...