Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Другаризација, акција за борба против врсничко насилство


Гости: Елена Антоновска, професионален коуч и тренер, Светлана Маневска, барс практичар


Гостин: д-р. Софија Пејкова, директор на Клиника за пластична и реконструктивна хирургија


Директно од соседството ви ја носиме приказната за глумицата Неда Арнериќ. Говориме за почетоците...


На 15 јануари – гласање за уставните измени. Финале на процесот. Науката ги кажа своите пре...


Гостин: Елена Димушевска, извршен директор на Нац. мрежа против насилство врз жени и семејно наси...