Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Со Александар Тарабунов


Гости: Анте Попоски, директор на агенција за квалитет и акредитација на здравствени установи на Р...


Гости: Марјан Коцев, Милан Кацарски и Васко Мелов


Гостин: др. Илина Гацевска, спец. по општа хирургија


Се случи ли атентат на правдата за политички пазар? Скандалозен или неопходен закон. Ќе биде ли д...


Во Германија и САД, уставниот суд и други институции, не се лоцирани во метрополата. Македонија к...


Гостин: проф. д-р Бистра Ангеловска-претседател на Фармацевтска комора на Република Македонија Продолжи со читање


Гостин: проф. др. Александар Илиевски, декан на Факултетот за правни науки при Меѓународниот Слав...