Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Кој ќе одлучува за амнестијата?


Гости: д-р Татјана Гуржанова-спец. гинеколог акушер и ИВФ специјалист, д-р Владимир Трајковски-сп...