Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Увртен тестис


Годината што изминува беше исполнета со политички турбуленции. Претседателот Ѓорѓе Иванов се обра...


Гостин: д-р Владимир Микиќ, епидемиолог


Гостин: д-р Снежана Рсовац-интензивен неонатолог и Драгана Букилица.


Владеење на правната држава или владеењето на прагматичноста во политичките пазарења. Ова е праша...