Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Во поликлиниките во Скопје масовно се вакцинираат деца со МРП вакцина


Гостин: м-р д-р Маргарита Ристовска, спец. по медицина на труд