Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Избор на Воздухопловна федерација на Македонија


Гости: Немања Поповиќ и Марија Стренка Радовановиќ


Гостин: д-р Златко Чипуровски-спец. офталмолог


Амнестијата ќе ја суспендира надеждта за правна држава. Кој и зошто мотивираше насилство и упад в...