Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

„Девојчето од ридот“, илустрирана детска книга за возрасни


Гости: Ирена Стојановска, Марта Куч, Александра Мерсинова


Гостин: д-р Валентина Крстеска од Липо диет центар-Скопје


Кога одењето на лекар за Македонците ќе стане нормална појава, а не хорор филм. Граѓаните очекува...