Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Македонија и наредната година во лавиринт на желбите и патилата


Гости: Кике Цветче, Иван Ајштајн и Николас арт хаус


Барањата за амнестија се собрани, рокот за поднесување заврши, но се уште е нејас...


Гости: д-р Татјана Гуржанова-спец. гинеколог акушер и ИВФ специјалист, д-р Владимир Трајковски-сп...