Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Меѓународна научна конференција


Гостин: д-р Валентина Крстеска - раководител на Липо диет, центар во Скопје


 Гостин: д-р Антонио Антовски-ссци. кардиолог


Гостин: Бојана Стојменовиќ, психолог, семеен и системски советник