Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Како ќе се спојуваат минатото и иднината во македонско-грчките односи?


Гостин: проф. д-р Владимир Димов, ссци. абдоменален хирург


Гости: Димче Настоски, Стефанија Дукоска, Мартин Наумоски


Во пакет со престојните претседателски избори, ќе се спроведат и локални избори, во три општини, ...