Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Отворено студио - 26.6.2020


Гостин: проф.др Оливер Каранфилски-сци. хематолог


Гости: Љупчо Зиков, Александар Спасеновски и Нехи Месими


Гостин: д-р Татјана Гуржанова, спец. гинеколог - акушер и ИВФ специјалист


Во услови на новото нормално, емисијата „Патот до успехот” повторно со нови епизоди с...


Гостин: Сања Лукаревска, Владо Мисајловски и Арбр Адеми


Гостин: проф. д-р Катерина Тошеска Трајковска, спец. по медицинска биохемија