Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Започна задолжителното поседување зимска опрема во возилата


Гости: Чедо Бркиќ и Александар Димушевски, АКК Примо-авј


Заминав, за да се вратам. Реплика од необјавено интервју со Никола Груевски. Кој и зошто ги игнор...


Гости се Бранко Геровски, новинар колумнист и Петар Богојески од ВМРО-ДПМНЕ.