Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Денови на психологија


Гостин: проф. д-р Марија Христова-спец. педијатар пулмолог алерголог.


Гостин: д-р. Александар Мицковски, спец. уролог


Гостин: Никола Галевски, организатор на ГЛС Македонија


Гости: Костадин Шурбановски Шурбе и Виолета Качакова


Гостин:Славен Мареља-директор на компанијата ,,Билиум Партнер,, и м-р фарм.Дубравка Нешиќ


За медицинските сестри, полицијата, одбраната, администрацијата, специјалистите, наставниците пов...