Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Емисијата „Патот до успехот” продолжува со емитување на нови епизоди


Гостин: Сања Лукаревска, Владо Мисајловски и Арбр Адеми


Гостин: проф. д-р Катерина Тошеска Трајковска, спец. по медицинска биохемија


Гости: Јасна Бачовска и Гоце Пачемски


Гостин: виш науч. соработник, д-р Драгица Зенделовска