Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Прво изборно соочување на лидерите на двете најголеми партии Христијан Мицкоски и Зоран Заев. Лид...


Гости: Крешник Бектеши, Трајко Славески, Елми Азири и Фатмир Битиќи