Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Дали верувате во независно судство?


Гости: Н.Е. Ласло Иштван Дукс, амбасадор на Унгарија во Република С. Македонија


Владата им помогна на општините да се раздолжат, но има ли начин да го запре луксузирањето на гра...


Гостин: д-р Владимир Трајковски, спец. гинеколог акушер


Гости: Димитар Ѓорѓиев, директор на СЕТУ „Михајло Пупин“

Благој Гајдарџиски, ...


Гости: Љубинка Ајтовска, одделение за односи со јавноста - општина Кочани

Александар Јоси...