Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Подготовки за Велигден и обичаи


Гостин: д-р Дијана Попевски, спец. за анестезија и интензивно лекување (клиника Жан Митрев)


Меѓу двата изборни кругови, Македонија брка цензус за избор на претседател. Кој е победник, а кој...


Гости: д-р Татјана Гуржанова-спец. гинеколог акушер и ИНФ специјалист и Мимоза Аџи Крстева-ембрио...