Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Eдна лажичка пред храмовите, милион маски во болниците


Гостин: м-р фарм. Билјана Божиновска, менаџер на аптеките ДНА АННИ ФАРМ


Гостин: проф. др. Сашо Стојчев-спец. невропсихијатар


Гостин: прим.д-р Маја Кирјас, спец. хирург оториноларинголог


Најкритичните пациенти со Ковид 19 се на респиратор, од што зависи успешното „симнување&ldq...


Гостин: проф. д-р Каќа Поповска, спец. микробиолог