Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Со Крсте Роџевски


Гости: Кристина Филиповска и Кристина Стојановска


Завршува уште една учебна година. Реформите во образованието недостасуваат. Освен укинувањето на ...


Гостин: м-р д-р Шенол Тахир-ссци. по абдоминална хирургија.


Гости: Сандра Накова, раководител на администрација и стручна служба и Оливија Георгиевска, акаде...