Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Велес пулсира во знакот на културата


Колку градоначалниците, општините и граѓаните може да ги променат состојбите во државата на подоб...


Гостин: д-р Јосиф Јанчулев. спец. уролог


Гостин: Горан Трајков, дир. на Дом на млади - Штип

новинар: Виолета Кожинкова


Гости: Проф. Игор Шокаровски

Маја Ацеска

Никола Данилоски


Гости се Здравко Чолиќ, Вера Јанковиќ и Драган Б. Костиќ