Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Новинарите ќе ја тужат државата затоа што не ги заштитила на 27ми април


Гостин: д-р Снежана Рсовац-интензивен неонатолог и Драгана Букилица.


Владеење на правната држава или владеењето на прагматичноста во политичките пазарења. Ова е праша...