Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Дали се менува социјалната политика на гетоизација на генерациите што родит...


Гостин: проф. д-р Ѓорѓе Зафировски, спец. ортопед, хирург


Гостин: д-р Милан Ристевски, спец. радиотерапевт, онколог


Република Северна Македонија го потпиша протоколот за пристапување кон Алијансата. Во Македонија ...


Гости: Николија Пехчевска, Мила Трајчева, Сара Стојанова