Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

МОБ во Стара Загора Бугарија


Емисија која се прави и гледа само еднаш во животот. Таа е жена борец, мајка, сестра, сопруга, баба. Искрено со Росана Сариќ Тодоровска, за младоста, за ѕвездената кариера, за златните хитови. Емисија со многу убави спомени, солзи и изненадувања кои ќе ги памети за цел живот.


Осмата епизода претставува вистински тобоган од спомени, со “ученикот” и “учителот” на едно место! За младоста, кејот и “25 мај”, “Клержo” и “Банкрот Блуз Бенд” и уште многу интересни теми. Драган Б. Костиќ и Гиш Ви ветуваат многу забава, песни и спомени во ова едночасовно шоу кое едноставно се пропушта!