Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Другаризација, акција за борба против врсничко насилство


Гости: Елена Антоновска, професионален коуч и тренер, Светлана Маневска, барс практичар


Гостин: д-р. Софија Пејкова, директор на Клиника за пластична и реконструктивна хирургија


Гостин: Елена Димушевска, извршен директор на Нац. мрежа против насилство врз жени и семејно насилство