Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Фактор здравје - Миелопролиферативни болести


Гостин: д-р Соња Мечкарска, спец. по семејна медицина


Гостин: проф. д-р Бистра Ангеловска - претседател на Фармацевтска комора


Гостин: м-р фарм. Билјана Божиновска-менаџер на аптеките ДНА АННИ ФАРМ во Капитол и н.Хром во Скопје


 Гостин: д-р Татјана Гуржанова-спец. гинеколг акушер и ИВФ специјалист


Гостин: д-р Атина Панговска, спец. физијатар


Гостин: д-р Валентина Крстеска-раководител на ЛИПО ДИЕТ ЦЕНТАР во Скопје.


Гостин: д-р мед. Габриела Новотни-спец. невролог