Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Третман на катаракта


Гостин: Д-р. Татјана Гуржанова, спец. гинеколог акушер и ИВФ специјалист


Гостин: проф. д-р. Дејан Докиќ, ссци. пулмолог, алерголог


Гостин: проф. д-р Милчо Богоев-ссци. ендокринолог


Гостин: Д-р Марија Анастасова, спец. дерматолог


Гостин: проф. д-р Ирина Пановска Ставридис-ссци.хематолог и научен соработник д-р Александра Пивкова Велјановска-ссци. хематолог.