Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Повеќе магнезиум за подобро здравје


Гостин: проф. д-р Милчо Богоев-ссци. ендокринолог


Гостин: Д-р Марија Анастасова, спец. дерматолог


Гостин: проф. д-р Ирина Пановска Ставридис-ссци.хематолог и научен соработник д-р Александра Пивкова Велјановска-ссци. хематолог.


Гостин: прим. д-р Маја Кирјас-спец. хирург оториноларинголог.


Гостин: д-р. Владимир Трајковски, спец. гинеколог акушер


Гостин: Искра Петровска Шешова, спец. дерматолог од естетско-дерматолошка ординација „Д-р. Искра“