Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Осаменост и депресија


Гостин: научен соработник Драгица Зенделовска, доктор на хемиски науки


Гостин: проф. д-р Дејан Докиќ, пулмолог алерголог


Гостин: д-р Филип Гучев-ссци. ревматолог.


Гостин: д-р Владимир Трајковски, спец. гинеколог, акушер


Гостин: д-р Соња Мечкарска, спец. по семејна медицина


Гостин: д-р Стојан Бајрактаров-спец. психијатар


Гостин: м-р фарм. Билјана Божиновска - менаџер на аптеките ДНА АННИ ФАРМ во Капитол и н. Хром во Скопје