Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Хронична бубрежна слабост


Гостин: проф. д-р Марија Христова-спец. педијатар пулмолог алерголог.


Гостин: м-р фарм. Билјана Божиновска, менаџер на аптеките ДНА АННИ ФАРМ


Гостин: д-р Александар Димков-спец. по детска и превентивна стоматологија


Гостин: д-р Татјана Гуржанова-спец. гинеколог акушер и ИВФ специјалист


Гостин: д-р Валентина Крстеска - раководител на Липо диет, центар во Скопје


 Гостин: д-р Антонио Антовски-ссци. кардиолог


Гостин: проф. д-р Ѓорѓе Зафировски, спец. ортопед, хирург