Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Современа терапија кај Паркинсонова болест


Гостин: Д-р Владимир Аврамоски, ссци. гастроентерохепатолог


Гостин: доц. д-р Игор Николов, ссци. интернист

Искажаните ставови се лични на докторот ,а не на клиниката каде што работи


Гостин: Емилија Продановска, фармацевт


Гостин: д-р Маре Серафимовска-стоматолог


Гостин: д-р Владимир Трајковски-спец. гинеколог акушер.


Гостин: Д-р Илчо Ефкоски, спец. по медицина на труд