Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Злоупотреба на лековите за смирување


Гостин: д-р Маја Шушлевска - Павлевска, спец. интернист


Гостин: проф. д-р Марија Христова-детски пулмолог алерголог


Гостин: д-р Ана Донева, спец. невролог


Гостин: д-р Валентина Крстеска-раководител на Липо диет центар во Скопје


Гостин: д-р Владимир Трајковски, спец. гинеколог акушер


Гостин: проф. д-р Андреја Арсовски, спец. торакален хирург