Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Новитети во ИВФ


Гостин: проф. д-р Маријан Бошевски-сци. кардиолог


Гостин: проф. д-р Ана Угринска, спец. по нуклеарна медицина


Гости: Марија Петровиќ, логопед

Ана Дончевска Пенчев, м-р спец. за едукација и рехабилитација


Гостин: д-р Анета Кајсторовска-спец. по физикална медицина и рехабилитација


Гостин: м-р фарм. Билјана Божиновска, менаџер на аптеките ДННА АННИ Фарм


Гостин: проф. д-р Методи Чепреганов, спец. невропсихијатар