Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Фактор здравје - Акутен панкреатитис


Гостин: доц. д-р Игор Николов, ссци. интернист

Искажаните ставови се лични на докторот ,а не на клиниката каде што работи


Гостин: д-р Маре Серафимовска-стоматолог


Гостин: д-р Владимир Трајковски-спец. гинеколог акушер.