Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии Емисии

Ударни вести

Камења во бубрези


Гостин: научен соработник д-р Виктор Исјановски, сци. по социјална психијатрија


Гостин: проф. д-р Витомир Мицев, спец. невропсихијатар


Гостин: доктор на науки, Силвана Филипова, дипл. логопед


Гостин: д-р Владимир Трајковски, спец-гинеколог акушер и ИВФ специјалист


Гостин: д-р Ксенија Костовска, спец. интернист