Ексклузивни снимки од дрон од пожарот во Карпош

21.04.2017 | 17:51
Прочитано: 16464

Ексклузивните снимки од дрон што ги обезбеди Телевизија 24 покажуваат дека бараките се срамнети со земја. И по извесно време откако беа изгаснати пламените јазици од изгорениот комплекс се креваа димни облаци, како што покажуваат овие снимки. The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.