Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија

Трет тендер за субвенциониран авиопревозник


Во чекор со светските достигнувања во градежништвото, неопходно е следење и имплементација на нај...


Стопанската комора на севереозападна Македoнија бара одложување на прогресивното оданочување. Од ...


Објавен ќе биде трет јавен повик за нискобуџетните авиокомпании, но овојпат со олеснети критериум...


Премиерот Зоран Заев, вицепремиерот задолжен за европски прашања Бујар Османи, вицепремиерот и ми...


Вработен во Управата за јавни приходи попладнево во Скопје е уапсен под сомнение за примање потку...


Политички компромис – вака даночната реформа ја коментира поранешниот миниситер за финансии...


СДСМ го доведе земјоделството во целосен хаос, а проиводителите на јаболко во Ресен и ресенско се...


Шест од 187 амандмани поднесени од опозицијата прифати владата на дебата за ребалансот за буџетот...


Бурни реакции во јавноста за најавениот прогресивен данок и пензиската реформа кои вчера ги презе...