Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија

Се бара договор за крај на трговската војна со Косово


Државата да ги обештети работниците од поранешната фабрика за порцелан од Велес, бара Конфедераци...


Јавното претпријатие за државни патишта од почетокот на годинава, па заклучно со јули, од наплата...


 Дебата за ефектите од реформата на персоналниот данок на доход, ќе се од...


За три денари ќе поевтинат бензините од ноќеска на полноќ, а дизелот и екстра лесното масло за до...


Премиерот Зоран Заев на својот фејсбук профил објави податоци од извештајот на Светска трговска о...


Бизнисот не гледа потреба од субвенции за набавката на половни возила, кои допонително ќе ја зага...


Нема зелена нафта за сточарите, се пожали здружението на земјоделци агро центар од Велес. На свој...


Откако го потпишавме Договорот со Бугарија, имаме раст на трговската размена од 8,2 отсто во 2018...


Денес во i-bank store филијалата на Стопанска Банка беше претставена младата Ана Марија Атанасовс...