Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија

Која е Нина Ангеловска која ќе менаџира со државните пари?


Владејачката партија СДСМ постигнала договор за нов министер за финансии да биде Нина Ангеловска,...


Државата нема да предложи дополнителни субвенции за грозјето, се додека не заврши реколтата. Мини...


Во Подрачната единица на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство во Кочани ден...


На лозарите им дојде преку глава. Во петок излегуваат на протести. Револтирани се од уценувачките...


Управата за јавни приходи ќе ги проверува фирмите поврзани со Бојан Јовановски. Станува збор за Б...


Додека македонската влада преку дипломатски пат се обидува да ги тргне трговските бариери со Косо...


„Продолжува трендот на раст на платите што е  уште една потврда  дека економијата...


Интервентна субвенција од државата бараат лозарите од Тиквешијата, членови на новоформираното рег...


Министерот за економија Крешник Бектеши не ги разубеди косовските власти веднаш да ја повлечат за...