Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија

Продолжува амандманската расправа за Предлог-буџетот за 2020


Во Министерството за финансии денеска беше презентирана новата иновативна маркетинг-стратегија. С...


Министерката за финансии Нина Ангеловска денеска ќе информира за почнувањето на ФинХакатон2:МојДД...


Транс-анадолскиот гасовод (ТАНАП) денеска официјално започна да пренесува гас до европскиот дел о...


На 29.11.2019 Балфин Групацијата по предлог на Претседателот на Управниот одбор Г-дин Самир Мане ...


На покана на турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган, вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓ...


Во Македонската академија на науките и уметностите денеска ќе се одржи јавна расправа за Предлог-...


Како да се заштити бизнисот и потрошувачите од монополи и нелојални конкуренти и дали законот за ...