Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија

Ангеловска: Амандманите да се предлагаат анонимно – важна е содржината, не ...


Вработувања имало и ќе има и тие се во согласност со годишните програми и потреби на институциите...


Имаме задача да ги чуваме депозитите на нашите граѓани. тоа го правиме од 1997 година кога сме ос...


„Зоран Заев и Нина Ангеловска вчера наместо првичните планираните 9.2 милиони евра, ја задо...


Министерството за финансии денеска ја задолжи државата за нови речиси 24 милиони евр...


Проектот за субвенционирани станбени кредити од државата продолжува и следната година. За субвенц...


Домашни и странски експерти ќе претстават трудови за планираните и спроведени проекти кои на најд...


Во Собранието продолжuва расправата за амандамните на пред...


Цената на дизелот и Екстра лесното масло за домаќинство од полноќ се зголемува за половина денар,...


Вкупно 3.852 парични награди во вкупен фонд од половина милион евра ќе се доделув...