Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија

Ангеловска: Прогресивниот данок не го укинуваме, ќе работиме на фер, ефикас...


Тарифните потрошувачи во државата се снабдуваат со електрична енергија од домашно производство, о...


Администрацијата на ЕВН влегува во Градската куќа. Просториите каде првично требаше ...


Заев остана без посебен советник за земјоделство, шумарство и водостопанство. Советн...


„За две години просечната плата во образованието порасна за над 2.000 денари, на прав пат с...


Цената на бензините од ноќеска на полноќ се зголемува за половина до еден денар, а дизел горивата...


Жителитe на Град Скопје кои имаат заостанат долг кон ЈП Комунална хигиена-Скопје на заедничката с...


Министерот за економија Крешник Бектеши е убеден дека ќе се стави крај на злоупотребата на екстра...


Министерот за економија Крешник Бектеши е убеден дека ќе се стави крај на злопутребата на екстра ...


Годинава како никогаш досега се издвоени средства за поддршка на економијата, вкупно 55 милиони е...