15.04.2018 - 17:22
Државниот инсепкторат за земјоделство на јавен оглас избера Агенција за привремени вработувања, преку која ќе ангажира нов кадар во инспекторатот....
15.04.2018 - 17:18
Закочи откупот на зелката во струмичко. Заради немање пласман, трговците  откупуваат во минимални количини  и со прекини. Од таа причина...
15.04.2018 - 17:11
Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски, како поранашен директор на ЕЛЕМ во четири очи склучил два договори со компаниите Пелистер и Марковски...
15.04.2018 - 14:12
Поранешниот директор на АД ЕЛЕМ, Христијан Мицкоски, сегашен лидер на ВМРО-ДПМНЕ, во четири очи склучил два договора со непосредна спогодба со...
14.04.2018 - 17:30
Нема новосоздадена економска вредност, туку прераспределба на средствата на сметка на економскиот раст - напиша на социјалните мрежи екс премиерот,...
14.04.2018 - 17:29
Задолжувања треба внимателно да се менаџираат и мора да се знае за што се трошат заемите – вели во интервју за телевизија 24, Борис Вујчич,...
13.04.2018 - 17:21
Цените на цигарите почнаа да поскапуваат. Повисоки цени засега добија сите брендови на Тутунскиот комбинат од Прилеп и дел од цигарите увезени од...
13.04.2018 - 17:18
Иако народната банка нема да се меша во политиките на Владата околу даночната политика гувернерот Богов сугерира да започне оданочувањето на сивата...