Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија

Бектеши: До крајот на годината нема да има покачување на цената на електрич...


Од денеска почна етапната исплата на октомвриските пензии, информира  Министерството за труд...


Во моментот нема потреба да се прогласи кризна состојба во делот на енергетиката, изјави денеска ...


Министерството за труд и социјална политика известува дека денеска 26.10.2021 год. (вторник) запо...


Владата соопшти дека во насока на обезбедување стабилност на електроенергетскиот систем, од денес...


малопродажните цени на бензините еуросупер бс-95 и еуросупер бс-98, на еуродизел и на екстра лесн...


Малопродажните цени на бензините Еуросупер БС-95 и Еуросупер БС-98, на Еуродизел (Д-Е V) и на Екс...


Македонија се соочува со недостиг на електрична енергија поради нејзино намалено производство, до...


Ковид пандемијата и нанесе голем удар и на текстилната индустрија - намалениот извоз на роба резу...


На јавниот повик за набавка на јаглен за РЕК Битола и РЕК Осломеј се јавиле 9 економски оператори...