Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија

Бројот на работни места во ТИРЗ зголемен за осум проценти


Во периодот јануари – јуни 2021 година, во однос на истиот период претходната година, бројо...


Јавниот конкурс за ангажирање реонски попишувачи и инструктори за претстојниот Попис на население...


На едно четиричлено семејство во јули му биле потребни 34 128 денари за да ги покрие основните ме...


Македонски компании од утре ќе може да учествуваат на јавните тендери на НАТО со годишен буџет од...


Министерот за економија Крешник Бектеши денеска ќе одржи на прес-конференција во врска со Из...


Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој ги информира производители...


Како контакт точка на Системот за брзо предупредување за храна и храна за исхрана на животни (РАС...


Вистинско летно освежување за некого беа трите МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ добивки кои беа освоени минатата ...


Заврши штрајкот на машиновазчите - склучен договор меѓу раководството и вработените.

Плат...