Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија Економија

УЈП е против планот за реорганизација на Фени


Изборите најверојатно ќе го одложат стартот на законот со кој се забранува од нова година на тезг...


Дава ли резултати најавената поддршка за плати до 18 илјади денари во трудоинтензивните дејности?...


Министерството за финансии ќе продолжи со исто темпото да се задолжува и следната 2019 како и год...


Македонската челична индустрија ќе дожиее колапс од Европските квоти и царини, тврдат домашните ч...


Новинарката Луција Пинеда од никарагванската телевизија „Сиен пор сие...


Повратот на ДДВ кон фирмите достигна 22,8 милијарди денари или 370,7 милиони евра, заклучно со но...


Земјоделците се помалку применуваат иновативни мерки во своето производство за да би...


Унгарскиот авиопревозник Визер по трет пат се пријави на огласот за субвенции од државата. Денес ...


Компанијата „Декодикс“ поврзана со снаата на Цветанка Ласкова, има најмали шанси да г...